Evenemanget på fredag kväll är tyvärr inställt

Publicerad 20 februari 2012

Vi hoppades att årsdagen på fredag skulle kunna avslutas med en trevlig fest med intervjuer av aktuella gäster. Så blir det inte. I fredags var sista dag att köpa biljett till evenemanget och det visar sig att intresset tyvärr är för svalt.

Malmö FF har som ambition att erbjuda MFF-are fler och bättre evenemang. Ifjol testade vi på att ha ett evenemang i samband med genrepet och en speciell ”Barnens dag”. Båda blev väldigt lyckade och vi hoppas kunna genomföra dessa även i år. Tanken i år var att lyfta årsdagen genom att samla flera aktiviteter under hela denna dag. Men skall vi göra det så skall vi göra det ordentligt och med hög kvalité. Följande kommer nu att genomföras på fredag:

Årsdagen
10.00-19.00 Årskorten kan hämtas i biljettluckorna på Swedbank Stadion
10.00-18.00 Årsboken kan hämtas av medlemmar i MFF Shopen
13.00 Blommor läggs på den plats där Malmö FF bildades för 102 år sedan. FV:s Ordensmästare Jan-Anders Hybelius håller ett hyllningstal till Malmö FF
14.00 A-lagsmatch Malmö FF – Odense BK på Malmö IP
16.00 U21-match Malmö FF – Kristianstads FF

För er som köpt biljett i MFF Shopen
Vid återlämnande av biljett i MFF Shopen erhålls full betalning. Om du gör det innan fredag klockan 14.00 så bjuder vi på en entrébiljett till matchen mellan Malmö FF och Odense BK (värde 60 kronor).

För er som köpt biljett via ticnet
Vi kommer att kontakta er via den E-postadress ni har på ert ticnet-konto. Vi kommer att ersätta er med biljett och serviceavgift. Vi kommer även att skicka biljetter till fredagens match om ni så önskar.

Vi beklagar naturligtvis det inträffade och vill gärna ha förslag på evenemang och träffar som ni tror att andra MFF-are skulle uppskatta. Skicka era idéer till info@mff.se