Erdal Rakip: ”Det här ska inte hända”

Publicerad 16 maj 2022 i Herr,Nyheter

En besviken Erdal Rakip kommenterar förlusten mot Djurgården. ”Vi måste ta mer ansvar och jobba som ett lag. Det här ska inte hända”.

– Det är tråkigt att förlora på det här sättet. Vi måste ta mer ansvar och jobba som ett lag. Det här ska inte hända, säger Erdal Rakip efter matchen.

– Jag tycker vi börjar bra, de första 20-25 minuterna. Sen när de får in första målet så har vi svårt att komma upp i nivå igen. Jag tycker det är OK i starten av andra halvlek också men de får in sina mål, och när tredje kom så känns det som att energin tog slut i laget.

Att flera etablerade spelare saknas på grund av skada eller sjukdom är inget MFF-spelarna kan skylla på, menar Rakip.

– Klart man föredrar att ha en frisk trupp, men det är inget vi ska skylla på eller gnälla över. Vi har andra spelare som kommer in, alla är MFF-spelare så alla ska och kan ta för sig. Kanske att vi lite mer rutinerade ska ta mer ansvar i den här typen av matcher.

Lagkapten för första gången i din moderklubb, hur värderar du det ögonblicket?

– Man hade velat minnas en sån match med en annan känsla. Klart att jag är stolt, det känns stort, men man hade velat åka härifrån med ett annat resultat.

Nu är det fyra poäng upp till toppen, hur laddar vi om?

– Vi har match på söndag igen så det är bara att ta nya tag. Fullsatt arena och vi ska komma till den matchen med full energi. Jag vet att vi klarar av det. Vi får gå igenom den här matchen och titta vad vi inte gjorde tillräckligt bra, sen är det nya tag på söndag.

huvudpartners

officiella partners