Erbjudande från Svenska Spel: Ta med en kompis och se MFF gratis!

Publicerad 29 augusti 2012

Till matchen mot Mjällby AIF, lördagen den 1 september kl 16.00, har du som spelkortsinnehavare möjlighet att gå på allsvensk fotboll på Swedbank Stadion helt gratis.

Under hela september har Stryktipset 500 gratisbiljetter till varje match i Allsvenskan och Superettan. Så om du har Spelkort från Svenska Spel och är bland de 250 första får du två biljetter helt gratis. Kom ihåg, först till kvarn gäller.

För dig som vill utnyttja erbjudandet gäller följande:
För att få två gratisbiljetter ska du visa upp ditt Spelkort. Du kan även logga in med mobilen på Svenska Spels Mål- och Resultatserviceapp eller på m.svenskaspel.se och visa upp den för att få dina biljetter. 
Biljetter hämtas i MFF Shopen från och med nu fram till tre timmar innan avspark. Därefter hämtas de i Swedbank Stadions västra biljettlucka (bredvid VIP 23). Biljetten kan inte köpas eller hämtas ut på ticnet.se.

Tänk på att det är ett begränsat antal biljetter (både sitt- och ståplats) som omfattas av kampanjen så det kan vara klokt att vara ute i god tid!

Att skaffa Spelkort är gratis
Har du inget Spelkort kan du gå in på svenskaspel.se för att bli kund och få ditt Spelkort. Det tar ungefär en vecka innan du får ditt Spelkort, men blir du kund via svenskaspel.se får du ett bekräftelsemejl som kan skrivas ut och användas som entrébiljett.  Beställer du ditt Spelkort i en spelbutik tar det även då ungefär en vecka innan du får ditt Spelkort, men det tillfälliga kvitto du får direkt i butiken gäller också det som entrébiljett.

Självklart måste du vara minst 18 år för att få bli kund hos Svenska Spel.
 

Välkomna till Sveriges bästa fotbollsupplevelse!