En vecka kvar till Skånecupen

Publicerad 19 december 2022 i Nyheter

Över 600 lag är anmälda till Skånecupen som drar igång måndagen 26 december. En nyhet för i år är att det även kommer spelas fotboll i den nybyggda hallen på Stadionområdet, Stadions Sporthall.

Skånes mest klassiska fotbollsturnering är bara en vecka bort. 26 december inleds Skånecupen med spel i P7 klassen i Baltiska hallen & Baltiska träningshallen. I år är över 600 lag anmälda i olika åldrar och klasser. Turneringen spelas likt tidigare år i såväl sjumannafotboll som futsal men en nyhet för i år är att det även kommer spelas innefotboll i den nybyggda Stadions Sporthall.

Turneringen pågår fram till och med den stora finaldagen 6 januari, då en vinnare från varje tävlingsklass ska koras.

Läs mer om årets tävlingar och se ett fullt tävlingsschema här.

eSkånecupen

För fjärde året i rad arrangerar Malmö FF även eSkånecupen. Likt fotbollsturneringen spelas FIFA-turneringen i mellandagarna och avgörs med en total prispott på 20 000 kronor. Turneringen arrangeras endast som onlineturnering i FIFA 23 och spelas på Playstation 5, Xbox Series X/S och PC.

En prischeck på 12 000 kronor väntar vinnaren som tar hem hela turneringen. Du behöver inte tillhöra någon fotbollsförening för att få delta. Formatet är Ultimate team.

Läs mer om årets upplaga av eSkånecupen här.

anmälda lag kan gå rundvandring

Gör ett besök i MFF-museet under Skånecupen och se vår samling av troféer, konstverk, foton och en massa andra spännande föremål som berättar om MFF:s historia och nutid. De lag som är anmälda och deltar i Skånecupen 22/23 har möjlighet att boka en rundvandring genom Eleda Stadion där ni bland annat får gå genom spelargången och ut på planen. Läs mer om hur du anmäl ditt lag till en rundvandring här.

Notera att rundvandringarna endast gäller anmälda lag i Skånecupen.

Under Skånecupen kommer även MFF Shopen att vara öppen. Se öppettiderna nedan:
27–28 december, klockan: 11–18. 3–5 januari, klockan: 11-18.

huvudpartners

officiella partners