En vecka kvar till premiären av eAllsvenskan

Publicerad 03 november 2021 i Esport,Nyheter

Redan om en vecka är det avspark för den fjärde säsongen av eAllsvenskan, Nytt för i år är att eAllsvenskan spelas i en rak serie där alla möter alla. De fyra högst placerade lagen går sedan direkt till kvartsfinal.

Den 10 november är det premiär av årets säsong av eAllsvenskan där MFFESPORT inleder med en bortamatch mot Örebro SK. Nytt för i år är att eAllsvenskan spelas i en rak serie där alla möter alla. De fyra högst placerade lagen går sedan direkt till kvartsfinal, medan lag 5–12 spelar om de sista fyra platserna till slutspelet i vår. Där ska det göras upp om titeln som Sveriges bästa klubb och en prispott på 200.000 kronor.

Precis som tidigare år representeras MFFESPORT av Zackarias ”Zacke” Johansson som under sin tid i MFF inte kommit sämre än fyra i eAllsvenskan och tidigare i år kvalade han in till gruppspelet i eChampions Leauge. Inför årets säsong har han fått en ny lagkamrat i Tom ”Dyziq” Johansson som de senaste två säsongerna har representerat AIK med goda resultat. Förra säsongen blev det en andraplats i eAllsvenskan och han lyckades dessutom komma på en 24:e plats i FIFA Global Series på Xbox.

MFF:s spelschema i eAllsvenskan 2021/2022

10 11 Örebro SK – Malmö FF
17/11 Degerfors IF – Malmö FF
24/11 Malmö FF – AFC Eskilstuna
1/12 Malmö FF – IFK Norrköping
8/12 Djurgårdens IF – Malmö FF
15/12 Malmö FF – Helsingborgs IF
9/2 Örgryte IS – Malmö FF
16/2 Malmö FF – Jönköpings Södra IF
23/2 Malmö FF – AIK
2/3 Malmö FF – IFK Göteborg
9/3 Trelleborgs FF – Malmö FF
16/3 Malmö FF – Hammarby IF
16/3 IK Sirius – Malmö FF

huvudpartners

officiella partners