En lördag i MFF i samhällets tecken

Publicerad 09 april 2014

Jan-Olov Kindvall ifrån MFF i samhället.

På lördag bjuder MFF i samhället in sina samarbetspartners för att visa upp sin verksamhet.

– Vi kommer att ha en temadag där vi ska profilera alla våra delar. Allt ifrån fotbollsnätverket till vår Karriärakademi, berättar Jan-Olov Kindvall ifrån MFF i samhället.

Dagen börjar redan klocka 10 där deltagarna delas in olika grupper för att sedan gå runt på olika stationer som är profilerade efter vilken typ av grupp det är.

Till exempel kommer de yngsta att se en teaterföreställning samtidigt som ledarna ifrån de olika nätverksklubbarna kommer att få bevittna en träning som MFFs Roland Andersson håller i tillsammans med klubbens P15 lag.

– Vi vill erbjuda ett smörgårdsbord med aktiviteter ifrån alla våra arbetsområden, säger Kindvall.

Även rektorerna ifrån Fotbollsakademierna är inbjudna tillsammans med politiker som först kommer få ett föredrag om ledarskap innan rektorerna har en träff och politikerna samt MFF i samhällets samarbetspartners får lyssna på Anna Tinglöf och Karin Heri ifrån Karriärakademin.

– Vi försöker hitta olika forum för olika intressenter. Det är bra att samla alla delarna av MFF i samhället för att ge en inblick i den totala bilden. Det blir ofta bra när näringslivet, politiker, skolan och föreningslivet samlas och kan få prata. Dessutom har vi alla en gemensam samlingspunkt när vi tillsammans tittar på matchen mot Gefle på eftermiddagen, avslutar Jan-Olov Kindvall.