En avskedshälsning från Fouad Bachirou

Publicerad 26 augusti 2020 i Herr,Nyheter

Fouad Bachirou lämnar Malmö FF efter 2,5 år i föreningen. Här är hans avskedshälsning till klubben och supportrarna.

Min tid i Malmö FF har varit fantastisk och det känns lite vemodigt att lämna klubben, speciellt det här konstiga året när vi har spelat utan supportrarna. Efter sex år i Sverige känns det som ett naturligt steg för mig att pröva på spel i England när möjligheten dök upp. Det är rätt ögonblick att kliva ur min komfortzon lite grand även om jag har trivts ypperligt i Malmö FF och här i staden.

Jag är tacksam för det här kapitlet i mitt fotbollsliv. När jag kom från Östersund kände jag kärlek från dag ett. Klubben och supportrarna visade att de ville ha mig och att de trodde på mig. När man är ute på planen som MFF-spelare har man alltid supportrarnas otroliga stöd i ryggen före, under och efter matchen. Jag vill tacka dem och hoppas de såg att jag alltid gav mitt yttersta.

Jag har fått chansen att spela för den bästa klubben i Sverige och en av de bästa i Skandinavien. Jag är stolt och kommer att bära med mig alla stora ögonblick, inte minst de magiska Europakvällarna, till exempel matcherna mot Besiktas.

Sist men inte minst ett tack till alla ledare, lagkamrater och alla andra som jobbar i klubben. All personal runt laget, i köket och på kontoret har hjälpt mig och fått mig att trivas från allra första början.

Jag är säker på att grabbarna i laget kommer att göra jobbet hela vägen den här säsongen, ta hem titeln och skänka glädje till supportrarna. Jag kommer att följa MFF och hoppas att jag får möjlighet att gratulera till ligatiteln senare i år.

– Fouad Bachirou

huvudpartners

officiella partners