DVD över Guldsäsongen – Årets julklapp(?) är snart här!!

Publicerad 08 november 2004

Den 8 december kommer en av årets mest efterlängtade produkter. En 90 minuter lång DVD med Guldsäsongen 2004. Se matchsekvenserna med målen, missarna och publikjublet om och om igen.

Boka redan nu DVD:n som inget MFF-supporters hem bör vara utan. Köp den till dig själv, ge bort den i julklapp till dina vänner, släktingar, arbetskamrater eller anställda. För att vara säker på att komma över ett exemplar så boka redan nu för antalet är begränsat och den här DVD:n lär det bli rusning efter.

DVD:n är 90 minuter lång och fylld med fotboll från årets Guldsäsong

Priset är endast 220:-
Finns endast som DVD

Du kan försäkra dig om ett exemplar på två sätt:

Avhämtning:
Du som vill hämta ditt reserverade exemplar i vår shop i Kulan vid Malmö Stadion skickar ett E-mail till oss med namn och telefonnummer. Skriv ”DVD-beställning” i ämnesfältet så underlättar du det för oss. Vi kommer inte att kunna skicka ut en bekräftelse utan spara ditt skickade mail.
Efter den 8 december kan du hämta ditt exemplar.

Skicka beställning för avhämtning

Hemskickad:
Om du vill ha DVD:n hemskickad kan du göra en beställning via vår Online shop. På priset 220:- tillkommer då frakt, expeditions- och postförskottsavgift. Från och med den 8 december börjar vi skicka ut DVD:n så du har den i tid innan julafton. Klicka på länken nedan och sedan på ”Guldsouvenirer” i menyn till vänster.

Skicka beställning till Online shop

DVD:n kommer naturligtvis att finnas till försäljning i vår shop på Kulan efter den 8 december även för de som inte har förbokat.

Dock kan vi inte garantera att den inte blir slutsåld inför julhandeln.

Säkrast är alltså att förboka.