Djurdjic: ”En av de största matcherna”

Publicerad 08 december 2015 i Nyheter

Det var efter ett tre dagar långt träningsläger i Marbella som spelarna klev ur bussen vid hotellet i ett grådaskigt Madrid på måndagseftermiddagen. Nikola Djurdjic såg fram emot att påbörja matchförberedelserna efter att ha laddat batterierna i solen. 

– Det var skönt att få några dagar i solen. Det är härligt att träna i sådant väder. Lite omväxling från blåsten hemma i Sverige, säger Nikola Djurdjic.

Ikväll kliver han och resten av laget ut på gräsmattan på Estadio Santiago Bernabéu för att representera Sveriges mest framgångsrika klubb genom tiderna mot Spaniens dito och ta sista chansen för fortsatt Europaspel.

– Det är fantastiskt. Det är en av de största matcherna i våra karriärer så det ska bli roligt. Vi hoppas på att kunna stå upp bra mot Real Madrid.

Matchen kröner en sommar och höst som bjudit på flera oförglömliga kvällar. Med lite flyt med lottningen hade de varit ännu fler, tror Nikola Djurdjic.

– Det har varit väldigt kul och spännande. Jag har fått många fina minnen. Särskilt från kvalmatcherna. Sen önskar jag att vi hade fått en lite mer normal grupp för jag är säker på att vi skulle kunna visa upp ännu mer i Champions League.

Malmö FF har flera gånger trotsat oddssättarna och besegrat bland annat Celtic FC och Shakhtar Donetsk under årets Champions League-spel. Avslutningsvis väntar den kanske tuffaste matchen hittills.

– Det är en av de svåraste utmaningarna vi ställts inför. Men vi vet om att vi har en chans att gå till Europa League så vi ska göra vårt allra bästa. Det är en sak som är säker.

huvudpartners

officiella partners