Derby mot FCR för F17 – P19 tar emot AIK

Publicerad 16 juni 2022 i Okategoriserad

Det är en helg fylld av tungviktsmöten för ungdomslagen i MFF. Redan på fredagskvällen möter F17, FC Rosengård på Malmö IP och på lördag välkomnar MFF P19, AIK till Malmö och Hyllie IP.

Mikaela Cinric toppar skytteligan i F17-serien SM Södra Götaland med sina 14 mål.

F17

MFF– FC Rosengård
Fredag 17 juni, kl 19:15
Malmö IP

I SM-serien för Södra Götaland toppar Malmö FF tabellen men jagas av bland andra FC Rosengård. Inför fredagens Malmöderby ligger MFF tre poäng före FCR och har vid seger möjlighet att göra ett litet ryck inför sommarens uppehåll. Malmö FF är sex omgångar in i serien obesegrade och framåt är Mikaela Cindric seriens främsta målskytt med sina 14 mål. Nästa seriematch för MFF F17 är 13 augusti, borta mot Växjö DFF.

P17

MFF – Jönköpings Södra IF
Söndag 19 juni, kl 14:00
Hyllie IP

Efter två raka 4–1-segrar i Göteborg, mot BK Häcken och IFK Göteborg, toppar MFF P17 Allsvenskan Södra. Nu väntar J-Södra som som fått en tuff start på säsongen för ett MFF som får klara sig utan målvakt Marcus Pettersson, som är avstängd.

P19

MFF – AIK
Lördag 18 juni kl 13:30
Hyllie IP

Vi sänder matchen på MFF Play Premium. Se matchen här.

Efter att ha rivstartat P19 Allsvenskan med fyra raka segrar har MFF haft en tyngre period med en rad oavgjorda resultat. I onsdags blev det 1–1 hemma mot Djurgårdens IF på Malmö Stadion. Laget ligger placerade på en sjundeplats men i en jämn tabell är MFF endast fem poäng bakom förstaplatsen. På lördag väntar viktig hemmamatch mot AIK. Har du inte möjlighet att vara på plats kan du se matchen på MFF Play Premium.

huvudpartners

officiella partners