Dardan Rexhepi inför Nordsjälland

Publicerad 23 februari 2013

Från att ha legat nerbäddad i sjuksängen under inledningen av Floridalägret har Dardan Rexhepi kommit tillbaka med bestämda steg och stått med i målprotokollet de två senaste matchern. Under morgondagens match mot FC Nordsjälland hoppas han kunna bättra på sin målstatistik.

– Allting känns bra. Jag har fått en bra start på säsongen med två mål på de två senaste matcherna och vår spelidé börjar sitta bättre och bättre. Jag är speciellt nöjd med min första halvlek mot Odense. Jag får göra min grej samtidigt som jag ligger rätt för laget, vilket gör att det blir en bra balans. Sen fick jag även göra mål vilket alltid är bra för en anfallare för då höjs självförtroendet, berättar Dardan Rexhepi efter dagens träning.

Du har gjort två mål på de två senaste matcherna, innebär detta målsnitt att vi får se dig i målprotokollet imorgon med?
– Det hoppas jag! Jag vill inte ge några löften men om chansen kommer ska jag bomba in den. Nordsjälland ligger fyra veckor före oss i förberedelserna och det säger rätt mycket nu på försäsongen där varje vecka innebär att laget blir lite bättre. Det jag vet om Nordsjälland är att de är ett bollskickligt lag som har spelat Champions league. Det kommer bli tufft men samtidigt ska vi spela vårt eget spel och inte tänka så mycket på dem.

Om en vecka börjar Svenska cupen och de riktiga tävlingsmatcherna. Hur redo är ni att komma igång och spela om poäng?
– Jag tror verkligen att vi är redo och det ska bli kul att börja spela matcher som betyder något.

Vilken skillnad finns där mellan tränings- och tävlingsmatcher?
– Det är klart att det finns en skillnad, det ska man inte ljuga om. Det är de sista procent av ens vinnarskalle som kommer fram, det blir att man går in med en annan inställning när det betyder något.

Men vi kommer fortfarande få se en hungrig Dardan imorgon?
– Det kan jag lova dig! Jag kommer inte äta frukost, så jag kommer vara extra hungrig.

 

 

Ska du resa till matchen? Läs mer om hur du enklast tar dig dit här