Daniel Majstorovic förlänger sitt kontrakt med MFF!

Publicerad 30 juli 2002

Efter dagar av intensiva rykten och spekulationer är det nu klart.
Daniel Majstorovic förlänger sitt kontrakt med Malmö FF med 3,5 år! Följande pressmeddelande skickades ut tio minuter innan avspark igår:

Malmö den 29 Juli 2002

Till Sportredaktionen

PRESSMEDDELANDE:

Daniel Majstorovic förlänger sitt kontrakt med MFF!

Efter dagar av intensiva rykten och spekulationer är det nu klart.
Daniel Majstorovic förlänger sitt kontrakt med Malmö FF med 3,5 år!

Daniel Majstorovic:
”Jag är oerhört glad att det nu är över så jag kan koncentrera mig på att spela fotboll. Det är ett oerhört sug i den här regionen och jag och min familj trivs jättebra. Naturligtvis är det en dröm för mig att bli proffs utomlands men samtidigt känns det som om jag kan utvecklas ytterligare i Malmö FF och på så sätt stärka mina aktier och kanske få ännu bättre bud i framtiden. Skulle rätt bud dyka upp innan kontraktet gått ut så är ju även Malmö FF garanterade pengar, något som jag tycker är viktigt.”

Bengt Madsen, Ordförande Malmö FF:
” Länge såg det ut som om Daniel var förlorad för Malmö FF och Svensk fotboll men valet att stanna kommer att stärka hela föreningen.”

Hasse Borg, Sportchef Malmö FF:
” Vi har under en längre tid haft samtal i en positiv anda med Daniel och hans agent Anders Carlsson på IMG och idag blev det äntligen klart. Daniel är en viktig del i det lagbygge som på sikt skall ta Malmö FF tillbaka till toppen av Allsvenskan och ut i Europa.”

Tom Prahl, Tränare Malmö FF:
”Min fotbollsfilosofi bygger mycket på ett stabilt försvarsspel och Daniel har visat att han är en av Allsvenskan bästa mittbackar. Jag är naturligtvis mycket glad över hans beslut.”

Vänliga Hälsningar

Malmö Fotbollförening