Damernas DM-semifinal lottad

Publicerad 01 augusti 2022 i Dam,Nyheter

Vi har lottats mot Trelleborgs FF i DM-semifinalen.

Efter fyramålsvinsten mot Södra Sandby IF avancerade vi till DM-semifinal och blev klara för spel i Svenska Cupen till nästa säsong. Efter dagens lottning har vi ställts mot Trelleborgs FF. 

Semifinalen kommer att spelas hemma på Malmö Stadion tisdagen den 30/8 kl. 19:00.

Fredrik Jahnfors, huvudtränare dam

Om motståndet Trelleborgs FF

– Otroligt kul är den spontana känslan, särskilt med tanke på att det är en hemmamatch. Trelleborgs FF är ett bra lag som stormar mot elitettan och är favoriter att vinna division 1. Vi ser framemot matchen och vi tror alltid på oss själva. 

– Det är två lag som känner varandra väl. Vi har mött varandra i flera träningsmatcher. När vi spelades senast i våras blev det 1–1. Vi har koll på varandra och vi i tränarstaben ska se till att förbereda spelarna på rätt sätt inför matchen. Det är ett tag innan dess, då vi har seriematcher innan. 

Att spela semifinal på hemmaplan

– Det var det viktigaste för oss. Inför lottningen kvittade det för oss vilka vi hade fått möta, utan vi ville verkligen spela semifinalen hemma. Trelleborgs FF som det verkar nu är det svåraste motståndet med deras form. Vi är jättenöjda med att bli lottade att spela hemma. 

huvudpartners

officiella partners