Dags att fylla ståplats genom att montera ner stolarna

Publicerad 06 augusti 2013

Om vi skulle slå ut Swansea City AFC på torsdag så är det två veckor till nästan match i kvalet till Europa League. Redan nu på söndag rullar toppstriden vidare i Allsvenskan när AIK kommer på besök. För att vi ska kunna ge våra spelare det bästa stöd från ståplats behöver vi ta ner stolarna som monterats upp på den norra läktaren. I nuläget, när ståplats är fyllt med stolar enligt UEFA:s regler, är det plats för 3000 supportrar men när stolarna har tagits bort finns det plats för 6000.

Vår officiella supporterklubb MFF Support och läktargrupperingarna Supras Malmö, Rex Scania och MT 96 har alla fått förfrågan om de har tid och lust att hjälpa till med nedmonteringen och samtliga ställer sig bakom uppropet vilket vi är väldigt glada och tacksamma för. De önskar så klart få hjälp från alla MFF:are som har tid och möjlighet. 

Arbetet startar nu på fredag den 9 augusti med samling utanför Swedbank Stadion (ingång 23) klockan 09.45 och arbetat med att montera ner stolarna startar klockan 10.00. När stolarna monterades upp var det mellan 40-50 supportrar som gjorde ett imponerande arbete. Om fredag inte räcker till gäller samma tider även på lördag.