Dags att anmäla dig till Sommarakademin

Publicerad 01 december 2016 i Nyheter

Vill du vara säker på att få plats på sommarens stora fotbollshändelse för pojkar födda 2005, 2006 och 2007? Då är det dags att anmäla dig till Sommarakademin 2017.

På MFF:s sommarakademi får du möjlighet att under fyra dagar träna med MFF:s akademitränare tillsammans med ambitiösa och talangfulla spelare från hela landet. På förmiddagarna tränar vi och på eftermiddagarna spelar vi matcher. Sommarakademin har blivit en oerhört populär tradition för Skånes (och övriga Sveriges) fotbollskillar i åldern 10-12 år och platserna har gått åt fort tidigare år så vill du vara med när det är dags till sommaren är det säkrast att anmäla dig snarast möjligt.

Beroende på vilken åldersgrupp du tillhör klickar du på en av länkarna nedan. Fyll i formuläret. (Notera att både mobiltelefon och mailadress är obligatoriskt.)

Betalning
När din anmälan kommit oss tillhanda och vi behandlat den kommer en faktura med betalningsanvisningar att skickas till den angivna mailadressen. Fakturorna skickas i omgångar under helgfria vardagar. Ni behöver inte maila och fråga efter fakturan om ni inte fått den omedelbart efter anmälan. Förutsatt att fakturan betalas innan förfallodatumet är din plats på sommarakademin bekräftad och ingen ytterligare bekräftelse kommer att skickas.

Anmälan
Anmälan för pojkar födda 2005(FULLBOKAD. Det går dock att sätta upp sig på reservlistan genom att anmäla sig på länken.)

Anmälan för pojkar födda 2006. (FULLBOKAD. Det går dock att sätta upp sig på reservlistan genom att anmäla sig på länken.)

Anmälan för pojkar födda 2007.

Övrig information
All övrig info om Sommarakademin 2017 kommer att samlas på dess egna hemsida. Klicka här för att komma till Sommarakademins hemsida. Har ni några andra frågor kring Sommarakademin 2017, vänligen kontakta sommarakademin@mff.se.

huvudpartners

officiella partners