Dags att anmäla dig till Sommarakademin

Publicerad 01 december 2015 i Nyheter

Vill du vara säker på att få plats på sommarens stora fotbollshändelse för pojkar födda 2004, 2005 och 2006? Då är det dags att anmäla dig till Sommarakademin 2016. 

På MFF:s sommarakademi får du möjlighet att under fyra dagar träna med MFF:s akademitränare tillsammans med ambitiösa och talangfulla spelare från hela landet. På förmiddagarna tränar vi och på eftermiddagarna spelar vi matcher. Sommarakademin har blivit en oerhört populär tradition för Skånes (och övriga Sveriges) fotbollskillar i åldern 10-12 år och platserna har gått åt fort tidigare år så vill du vara med när det är dags till sommaren är det säkrast att anmäla dig snarast möjligt.

Beroende på vilken åldersgrupp du tillhör klickar du på en av länkarna nedan. Fyll i formuläret. (Notera att både mobiltelefon och mailadress är obligatoriskt.)

Betalning

När din anmälan kommit oss tillhanda och vi behandlat den kommer en faktura med betalningsanvisningar att skickas till den angivna mailadressen. Fakturorna skickas i omgångar under helgfria vardagar så Ni behöver inte maila oss och fråga efter fakturan om ni inte fått den omedelbart efter anmälan. Förutsatt att fakturan betalas innan förfallodatumet är din plats på sommarakademin bekräftad och ingen ytterligare bekräftelse kommer att skickas.

Anmälan

Pojkar födda 2004 klicka här – Gruppen P04 FULLBOKAD i dagsläget. Nya anmälningar hamnar på reservlistan.  

Pojkar födda 2005 klicka här – Gruppen P05 FULLBOKAD i dagsläget. Nya anmälningar hamnar på reservlistan.

Pojkar födda 2006 klicka här – Gruppen P06 FULLBOKAD i dagsläget. Nya anmälningar hamnar på reservlistan.

Övrig info

All övrig info om Sommarakademin kommer att samlas på dess hemsida.
Har ni några andra frågor kring Sommarakademin, vänligen kontakta sommarakademin@mff.se.  

huvudpartners

officiella partners