Caroline Williamsdotter och Annelie Nilsson väntar barn

Publicerad 24 maj 2021 i Dam,Nyheter

Malmö FF kan med glädje meddela att våra spelare Caroline Williamsdotter och Annelie Nilsson tillsammans väntar barn. Föreningen gratulerar och önskar dem all lycka i föräldraskapet.

Caroline Williamsdotter och Annelie Nilsson har varit tillsammans i sex år och paret berättar att de sett fram emot att bli föräldrar en längre tid.

– Det är såklart jätteroligt. Vi har planerat för det här ett tag så vi är lyckliga att allting äntligen funkade. Jag har alltid velat ha barn så för mig är det väldigt efterlängtat, säger Caroline Williamsdotter som är den som bär på barnet.

– Vi har fått himla fin stöttning och respons från lagkamrater och ledarstab, så det känns jätteroligt, säger Annelie Nilsson.

Förlossningen är beräknad till oktober.

I början av graviditeten var Caroline fortfarande med på träningsplanen, men sedan en tid tillbaka har hon tagit en paus från fotbollen. När barnet har kommit planerar hon dock att återvända till planen så fort som möjligt.

– Det är väldigt bra och få förunnat att bli gravid när man tillhör en förening som MFF med ett så bra team runt omkring. Jag får hjälp och råd nu under graviditeten och sedan kommer jag få stöttning med hur jag ska träna för att kunna komma tillbaka.

– Vi är jätteglada för Carolines och Annelies skull. Jag och resten av staben kommer att göra allt vi kan för att stötta dem under graviditeten och efteråt så att ”Carro” kan komma tillbaka till laget på ett bra sätt, säger lagets huvudtränare Fredrik Jahnfors.

huvudpartners

officiella partners