Bra start för ungdomslagen

Publicerad 20 april 2008

Malmö FF:s U21-lag har redan smygstartat annars var detta helgen då ungdomsfotbollen satte igång på allvar. Och det började på bästa sätt. Seger för juniorer, P16 och P15.

U21
Seger med 3-0 borta mot Landskrona BoIS(spelades den 8 april).

Juniorerna
Malmö FF:s juniorer slog Sylvia igår på Malmö Stadion med 1-0. Ett resultat som var rejält i underkant. Tre frilägen missades bland annat i första halvlek. Trots lite haltande spel så blev det en kassaskåpssäker trepoängare.

P16
Serifinal direkt mot en av de utpekade toppkonkurrenterna? Malmö FF vann idag över Husie med 2-0 på Ellenborgs IP. Spel mot ett mål första 20 minuterna gav 2-0 och sedan var nerven i matchen egentligen över. Trots utvisning och spel med tio man större delen av andra var segern aldrig hotad.

P15
Ett ungt P15-lag, innehållande fem ungdomar födda -94 från start blandat med de som inte skulle delta i P16 matchen idag, vann komfortabelt med 3-0 över Bjärreds IF igår.