Boka er konferens på Swedbank Stadion

Publicerad 17 februari 2017 i Nyheter

Konferens- och eventlokaler i toppklass! Välkomna till Swedbank Stadion – en modern och flexibel arena mitt i stan där vi vet vad som krävs för att nå framgångar. I år lanserar vi flera spännande koncept och idéer för att göra er upplevelse här till något alldeles extra. 

Nytt år, nya möjligheter! 2017 är igång och vi firar uppstarten på det nya året genom att erbjuda flera spännande nyheter i Swedbank Stadions olika konferens-, mötes- och eventpaket.

Nya matkoncept
På Swedbank Stadion kan vi erbjuda en storslagen restaurang- och konferensmiljö med ståtliga Restaurang 1910 i spetsen. Här serverar vi, tillsammans med vår samarbetspartner SSP, allt ifrån läckra mingeltallrikar till fulländade bankettmenyer. Nytt för i år är att ni på egen hand har möjlighet att komponera ihop en meny helt utifrån era egna preferenser och önskemål. Men om ni behöver lite inspiration kan vi också erbjuda er någon av våra omtyckta standardmenyer.

Häng kvar på After Business!
Våra stora och trivsamma lokaler passar ypperligt för flitigt arbete, men också för avslappnat häng och mingel. Därför har vi i år lanserat det nya konceptet After Business! När det är dags att avrunda konferens- eller mötesdagen på Swedbank Stadion kan ni hänga kvar och njuta av både god dryck och en utsökt mingeltallrik. Ta till vara på det trevliga umgänget samtidigt som du passar på att blicka ut över svenska mästarnas framgångsrika hemmaplan.

Renoverade mötesrum
På Swedbank Stadion är flexibiliteten i det närmaste oändlig och vi kan erbjuda er ett stort antal mötesrum i en kreativ och trivsam miljö. Två av våra pärlor är de lounger som inryms på Stadions östra sida, uppkallade efter MFF-legendarerna Bosse Larsson och Zlatan Ibrahimovic. Bosse och Zlatan är båda exempel på den vinnarmentalitet och målmedvetenhet som kännetecknar och sitter i väggarna runt vår förening. Att samla ert företag här – i en utpräglad vinnarmiljö – är både inspirerande och kreativt. De båda loungerna genomgår just nu en renovering och uppfräschning, allt för att stå redo för ert företag att inrymma konferenser, kundträffar eller andra typer av evenemang.

Hör av dig med dina frågor och önskemål redan idag!

Kontakta oss på event@mff.se eller hör av dig direkt till:Ulrika Skoglund
Mobil: 072–068 87 79
E-mail: ulrika.skoglund@mff.se

Liza Eriksson 
Mobil: 072–064 17 08
E-mail: liza.eriksson@mff.se

huvudpartners

officiella partners