Blå dag och flagghav på söndag

Publicerad 09 augusti 2013

Blå dag på söndag mot AIK. Klä dig i den finaste av färger och bidra till ett vackert himmelsblått folkhav.

På söndag är det allsvenskt toppmöte på Swedbank Stadion när Malmö FF tar emot AIK. För att ge spelarna det bästa stödet uppmanar våra supportrar alla att klä sig i himmelsblått och ta med en flagga.

”En himmelsblå vägg av kärlek” – Orden kommer ifrån Malmö FFs gamla tränare, Tom Prahl, när han skulle beskriva den norra läktaren på Malmö Stadion och dess inverkan på laget och spelet. Det är många spelare – MFF:are som motståndare – som talat sig varma om stämningen som finns på Malmö FFs hemmamatcher. Efter gårdagens match stod Sweanseas lagkapten, Ashley Williams. och berättade om hur högljudd hemmapubliken hade varit och att: ”det var bara till att vänja sig, för så låter supportrarna ute i Europa”.

På söndag tar Malmö FF emot AIK på Swedbank Stadion och vi förväntar oss storpublik.
Ett AIK som ligger bakom Malmö FF via målskillnad.
Ett AIK som just nu är det formstarkaste laget i Allsvenskan.

Men de ska komma ner till Swedbank Stadion – en arena där vi är förbannat starka och har Sveriges bästa stämning.

Blå dag

Våra supportrar uppmanar alla att klä sig i himmelsblått för att tillsammans skapa ett folkhav i den vackraste av färger.

MFF Shopen erbjuder dig att köpa en himmelsblå T-shirt med emblemet på för 149 kr (ord. pris 199 kr), lägger du dessutom till en hundring så får du även en halsduk.

Flagghav

Våra supportrar uppmanar även alla att ta med flaggor till matchen (gärna modellen större).MT96 kommer att sälja stora flaggor ( så kallade: Megasize) på Ståplatstorget för 100 kr och i MFF Shopen hittar du flaggor i alla möjliga storlekar. 

 

Spelarna lovar full fart på planen och förhoppningsvis får vi även bra tryck på läktarna. Eller som Rikard Norling uttrycker det i söndagens matchprogram:

”Det ligger i våra gemensamma händer, både vi på plan och de på läktaren, att skapa någonting som innebär bra prestationer, resultat och upplevelser.”

Blå dag:
Malmö FF – AIK
Swedbank Stadion
Söndag 11/8 kl 17.30

Köp dina biljetter i MFF shopen eller på ticnet.se