BK Häcken – Malmö FF 0-1

Publicerad 08 juli 2017 i Matches

Malmö FF tog sin fjärde raka seger i årets allsvenska efter 1-0 av Alexander Jeremejeff mot sin gamla klubb BK Häcken.

Matchen fick en intensiv inledning med ett böljande spel och farliga anfall åt båda håll. I den nittonde minuten gav Alexander Jeremejeff Malmö FF ledningen när han kunde vände upp utanför straffområdet och placera in sitt andra mål för säsongen. Resultatet 0-1 stod sig in i halvtid.

Andra halvlek bestod mer av kamp och hårda dueller vilket speglade sig i utdelade kort. Åtta kort delades ut och i slutet av matchen resulterade det i två utvisade spelare för BK Häcken. Trots möjligheter åt båda håll kunde Malmö FF gå segrande ur matchen och tog sin fjärde raka seger. Tre härliga poäng och fjärde raka segern.

Magnus Pehrsson efter matchen
– Jag tycker att vi gör en mycket bra första halvtimme där vi har mycket boll och för matchen. Sen tycker jag att BK Häcken spelar upp sig och vi ser inte lika bra ut. Då går vi ner i en fembackslinje i andra halvlek och blir lite mer passiva men stänger till matchen bra. Det är ett bra lag som vi tar tre poäng mot idag.