Biljetterna slut till damernas hemmamatcher

Publicerad 24 augusti 2020 i Dam,Nyheter

I september spelar vårt damlag fem hemmamatcher i division 4 på Malmö Stadion. Tisdagen den 25 augusti släpptes 50 biljetter till respektive match med förtur till våra årskortsinnehavare och tog slut efter bara ett par minuter.

Detta sker i enlighet med Svenska Fotbollförbundets uppdaterade riktlinjer för föreningar i breddverksamhet och nivåerna under elitfotbollen, som ges särskild tillåtelse att släppa in publik om max 50 personer om ett antal föreskrifter kan uppnås.

Hur bokar jag som årskortsinnehavare biljett?
Biljetterna till årskortsinnehavare är gratis. Biljettbokningen till samtliga fem hemmamatcher startar tisdagen den 25 augusti klockan 10:00. Då aktiveras länkarna till biljettbokning i mailet som du får från oss senare idag (måndag). Biljetterna bokas endast online. Har du inte fått mailet, titta först i skräpposten och kontakta därefter biljett@mff.se.

Uppdatering: vänligen notera att biljetterna är slut.

Hur många biljetter kan jag som årskortsinnehavare boka?
Med tanke på att det finns ett extremt begränsat antal biljetter kan man som årskortsinnehavare endast boka en biljett per årskort och match. Har du mer än ett årskort kopplat till samma e-postadress kan du ändå bara boka en biljett.

Frågor
Kontakta biljett@mff.se.

Damernas spelschema

huvudpartners

officiella partners