Biljettinformation och stream till matchen mot West Bromwich Albion

Publicerad 12 juli 2012

På torsdag nästa vecka kommer Premier League på besök till Malmö när MFF tar emot West Bromwich Albion med Jonas Olsson i laget. Under veckan har det har kommit in ett flertal samtal till kansliet angående biljetter till matchen. En match som vi även kommer att sända på vår hemsida.

Traditionen att möta internationellt motstånd sommartid håller i sig. I år har MFF bjudit in West Bromwich Albion som också passar på att lägga hela sitt träningsläger i Malmö.

– Vi vill spetsa säsongen med matcher mot bra internationellt motstånd, säger MFFs sportchef Per Ågren. Nu spelar vi själva inte i Europa i år, men ambitionen är att det är där vi ska vara, så det är viktigt att vi hela tiden spelar den här typen av matcher.

Biljetter

Ståplats (Falcon tribunen) och nedre etage på Östra läktaren (PEAB tribunen) kommer att vara öppna och du kan köpa dina biljetter antingen i MFF-shoppen eller på ticnet.se

Sänder matchen på hemsidan

Då många MFF:are är på semester och intresset för matchen även är stort i England så har vi valt att sända matchen på vår hemsida. Bolaget som kommer att ta hand om sändningen jobbar vanligtvis med att sända större idrottsevenemang som Superettan vilket gör att det kommer bli en ordentlig produktion med kommentatorer, grafik och allt som man kan kräva av fotbollssändning.
Matchen kommer att kosta 99 kr att köpa hem och man kommer att kunna betala med b.la. SMS och kreditkort.
Länk till matchen kommer att komma upp på hemsidan under matchdagen.
(Då Webbspelaren är flashbaserad så kommer man inte kunna se matchen på sin iPad eller i sin iPhone)

 

Malmö FF – West Bromwich Albion
Torsdagen den 19/7
Swedbank Stadion
19.00