Biljettförsäljningen i full gång

Publicerad 14 november 2011

När övriga svenska lag går i ide så spelar Malmö FF fotboll mot Europeiska klubbar. Två hemmamatcher återstår och biljetter till dessa köper man på ticnet.se.

Först ut är Shamrock Rovers som två år i rad vunnit Irländska ligan och som spelar i grupp A i Europa League. Därefter väntar Holländska serieledarna AZ Alkmaar. 

Malmö FF – Shamrock Rovers FC på Swedbank Stadion den 23 november klockan 19.00.

Lite kort information om matchen
Matchen skall spelas på Swedbank Stadion den 23 november klockan 19.00 men kan med kort varsel bli flyttad till annan spelbar plan och vädret skulle sätta käppar i hjulet. Håll koll på mff.se för senaste nytt.

Sektioner
Följande sektioner kommer att vara öppna; Ståplats, Sjungande Sitt(Roys hörna), nedre östra sittplats samt sektionen för gästande supportrar.
Ingång A, K, L och 51(för rullstolsburna) kommer att vara öppna
Grindarna öppnar 18.00

Biljettförsäljning
Biljettpriset är 60:- inklusive serviceavgift.
Onumrerade platser
Biljetter köper man på ticnet.se eller i MFF Shopen
Biljettluckorna på Swedbank Stadion är öppna på matchdagen från 16.00

Årskorten gäller
Normalt sätt gäller inte årskorten på träningsmatcher på Swedbank Stadion men vi vill gärna tacka vår trogna årskortsinnehavare för en lång och händelserik säsong som nu går mot sitt slut. Ni har köat när ni behövt det. Ni har varit där när vi spelat matcher klockan 11 på förmiddagen och ni har bidragit till att skapat en magisk stämning när vi kvalificerade oss till Europa League.

Ert årskort gäller denna match och vi hoppas på en välspelad och bra match. Oavsett om du har ett ståplatskort eller klubbstolskort så gäller ditt kort som entré till matchen.

För er som inte har kvar ert årskort eller har haft biljetter som ersättning för årskort så öppnar vi upp luckor på matchdagen bredvid de ordinarie biljettluckorna. Här prickar vi av er från en lista och ni får en biljett i handen istället. Ni behöver alltså inte kontakta oss eller besöka MFF Shopen gällande detta.