Biljetter till bortamatcherna i Champions League

Publicerad 24 september 2021 i Herr,Nyheter

Här är senaste informationen om läget kring biljetter till våra bortamatcher i UEFA Champions League.

FC Zenit – Malmö FF

Speldatum 29 september

Ryssland har infört ett generellt inreseförbud för utländska medborgare. Därför kommer vi inte att förmedla biljetter till den här matchen.

Läs mer på swedenabroad.se

Chelsea FC – Malmö FF

Speldatum 20 oktober

Det finns 3000 platser för MFF-supportrar på Stamford Bridge. Vi kommer från och med den 29 september att sälja vouchers som kan bytas mot giltiga biljetter veckan innan match.

Så här kommer försäljningen av vouchers gå till:

  1. Medlemmar som också är årskortsinnehavare får möjlighet att köpa en voucher per person. Mailutskick med länk för köp av voucher sker onsdagen den 29 september klockan 13:00.
  2. Årskortsinnehavare och medlemmar får möjlighet att köpa vouchers via mailutskick torsdagen den 30 september klockan 14:00. Årskortsinnehavare kan köpa lika många vouchers som antalet årskort som är registrerade på personen. Medlemmar med familjemedlemskap kan köpa lika många som antalet familjemedlemmar, upp till fyra stycken.
  3. Försäljningen av vouchers öppnas för allmänheten den 1 oktober klockan 13:00 om det finns platser kvar.

Kostnaden för en voucher kommer att vara 415 kronor + serviceavgift. Tänk på att inreseregler och restriktioner kan förändras. Biljetterna återbetalas inte.

I dagsläget krävs vaccinbevis eller ett negativt antigentest som är max 48 timmar gammalt för att komma in på Stamford Bridge.

Supportrar kommer att behöva bära masker i alla inomhusområden på arenan, inklusive hallarna, förutom när de äter eller dricker. Masker krävs inte när du sitter eller går utanför arenan.

Aktuell information kring inresa till Storbritannien finns på swedenabroad.se

Juventus FC – Malmö FF

Speldatum 8 december

Information om biljettsläpp kommer senare. Vi har fått förhandsinformation om att det med nuvarande restriktioner kommer att finnas ungefär 1000 biljetter till MFF-supportrar. Biljettsläppet kommer gå till på liknande vis som vid släppet till Chelsea FC borta.

Medlemmar som även är årskortsinnehavare ges förtursmöjlighet till att köpa en voucher per person. Därefter kommer medlemmar och årskortsinnehavare kunna köpa vouchers. Årskortsinnehavare kan köpa lika många vouchers som antalet årskort som är registrerade på personen. Medlemmar med familjemedlemskap kan köpa lika många som antalet familjemedlemmar, upp till fyra stycken.

Vänligen notera att medlemskapet måste ha blivit tecknat senast 1 juni för att förturen ska gälla.

Aktuell information kring inresa till Italien finns på swedenabroad.se

Kontrollera dina uppgifter

Om du vill kontrollera eller ändra dina uppgifter gör du det genom att logga in med din mailadress på https://mff.ebiljett.nu/Account. Har du glömt ditt lösenord eller om det är första gången du loggar in – klicka på skicka lösenord så kommer det en återställningslänk till din e-post.

Klicka på ”Mitt konto” och sedan på ”Ändra mina uppgifter” för att ändra e-postadress.

Frågor

Kontakta biljett@mff.se

huvudpartners

officiella partners