Bengtsson: ”Har visat att vi kan dominera även i Europa”

Publicerad 29 augusti 2019 i Nyheter

Det blev seger i returmötet med Bnei Yehuda Tel Aviv och Rasmus Bengtsson ser fram emot det andra raka gruppspelet i UEFA Europa League.

Malmö FF hade med sig 3-0 från det första play off-mötet med Bnei Yehuda Tel Aviv. Returmötet i Israel under torsdagskvällen slutade 1-0 till himmelsblått och därmed säkrades avancemanget till UEFA Europa Leagues gruppspel.

– Det känns grymt! Det blev en ganska behaglig resa i dag och det ska bli både kul och häftigt med gruppspel igen, säger Rasmus Bengtsson efter matchen.

MFF har under sommarens Europa League-kval besegrat Ballymena United FC från Nordirland, NK Domzale från Slovenien, HSK Zrinjski från Bosnien-Hercegovina – och nu även Bnei Yehuda Tel Aviv från Israel.

– Jag tycker att vi har varit det spelförande laget i samtliga kvalomgångar. Vi har tagit klivet och visat att vi kan dominera även ute i Europa. Tack vare att vi gjort bra resultat tidigare i Europa så fick vi en ganska bra lottning i play-off, vilket vi gjort oss förtjänta av. Och sett över två möten här så visar vi att vi är bättre och går vidare relativt behagligt, säger Bengtsson.

huvudpartners

officiella partners