Barnens dag 8 oktober

Publicerad 02 september 2011

Efter den avbrutna matchen mot Djurgården utlovades det en speciell aktivitet för alla barn som följer MFF. Nu är det klart att man kan skriva upp den 8 oktober i almanackan

Vi är ännu i planeringsstadiet, men vi kan redan nu avslöja att det kommer bli en dag full med roliga händelser. Det hela inleds med att man kan se A-laget träna inne på Swedbank Stadion. Efter träningen kommer man att kunna träffa spelarna och göra olika aktiviteter med dem. Man kommer kunna få autografer och fotografera sig med sina idoler. Och i 1910 kommer det dukas upp till kalas.

Dagen kommer vara öppen för barn i alla åldrar – och det är inget krav att man hade biljett till just Djurgårdsmatchen. Alla unga MFFare är alltså välkomna, men vi kommer fokusera på de lite yngre i åldrarna 6 – 12 år.

Våra hyresgäster Creative Events har tagit på sig att utan ersättning hjälpa oss att planera och genomföra dagen – och vi riktar redan nu ett speciellt tack till dem! Vi återkommer med mer information ju längre arbetet skrider. Men redan nu kan ni alltså boka in den 8 oktober med start runt kl 10 på förmiddagen.