Bara timmar kvar!

Publicerad 12 april 2009

Det ligger en spänd förväntan över Malmö ikväll. Hela dagen har folk vandrat runt Swedbank Stadion i solskenet. Snart är det dags. Vi pratar några få timmar. Intresset är enormt. Det kommer att bli fullsatt. Det kommer att bli fantastiskt.

Imorgon kan Swedbank Stadion ta cirka 23 600 åskådare. Det är avspärrningar och en troligen icke helt fylld ÖIS-sektion som drar ner antalet lite. Men det är av mindre betydelse. De drygt 23 000 MFF-supportrarna kommer att få vara med om något unikt. Då pratar vi inte om Swedbank Stadions vackra inre, om utbudet i kioskerna eller den helt makalösa gräsplanen. Malmö FF kommer att stöttas högre och bättre än någonsin tidigare. Aldrig förr har hymnen låtit så bra. Detta är vår himmaborg!

Men det gäller att bidra, inte bara titta på.

Över 30 försäljare kommer att gå runt och sälja flaggor till självkostnadspriserna 20 och 50 kronor beroende på storlek. Det finns inget argument att inte köpa en. Swedbank Stadion skall bli ett vajande ljusblått och vitt hav. Spelarna skall mötas av en flod av kärlek när de vandrar de nio stegen upp till planen.

Intresset är inte bara stort hos malmöborna. Över 115 journalister och fotografer är ackrediterade för att bevittna skådespelet.

Har du fortfarande ingen biljett. Prova ticnet.se för eventuella återbud.

Kom i tid. Delta i festligheterna. Det blir en kväll du aldrig kommer att glömma!

/Patrik Jandelin, evenemangsansvarig Malmö FF