Årskortssläpp torsdag 8 december

Publicerad 07 december 2011

Från och med torsdag kl 10.00 släpper vi platserna till säsongen 2012. Över 200 personer har utnyttjat möjligheten att byta sin befintliga plats, men det finns gott om bra platser kvar.

Nu kan du försäkra dig om en plats vid alla hemmamatcher i Allsvenskan och Svenska Cupen, dock ej eventuell final som arrangeras av SvFF. (Du som haft årskort för 2011 har året ut på dig att förnya ditt kort till 2012).

Enklast köper du ditt årskort över Internet. Klicka dig in på Account Manager via den här länken. Tänk på att här kan du bara välja bästa plats, men ska du ha ståplatskort eller du främst är intresserad om att sitta på en speciell sektion fungerar det utmärkt. Du betalar med betalkort som tillåter köp över Internet (ej American Express och Diners pga deras avgifter).

Du kan också köpa ditt årskort i MFF Shopen under ordinarie öppettider. (Extra öppettider i julhelgen). Det går bra att betala med MFF presentkort (OBS! Ej Ticnets presentkort).

Efter att många hört av sig återinför vi namn på årskorten. Själva kortet är fortfarande inte personligt – du kan låna ut det de matcher du själv inte kan gå – men många uppskattar att ha sitt eget namn på kortet, och då ska vi såklart ha det så.

Tänk alltså på att vi behöver namn, adress, telefonnummer och en e-postadress för att boka in ditt årskort på rätt sätt. Alla årskort läggs upp hos Ticnet och har du inte redan ett eget Ticnet-konto skapar vi ett åt dig. Från det kontot hanterar du enkelt ditt årskort framöver. Det är också via det kontot du enklast garanterar dig din plats vid andra matcher än de som ingår i kortet. Om vi t.ex. har en ny uppvisningsmatch likt den i somras mot Milan, lägger vi den på ditt konto. Det enda du då behöver göra för att köpa din biljett är att gå in på ditt Ticnet-konto och bekräfta och betala din plats där. Snabbt och smidigt.

Köper du ett kort till någon annan behöver du alltså också ovanstående uppgifter. (Inte minst viktigt för att få rätt namn på kortet). Har du inte tillgång till rätt e-postadress kan du skapa en tillfällig via t.ec. hotmail eller gmail. När kortet väl är överlämnat till ägaren kan han eller hon enkelt gå in på kontot och ändra till rätt e-postadress.

Årskorten trycks i januari och februari och börjar lämnas på årsdagen den 24 februari, i samband med träningsmatchen mot Odense.