Årskorts- och biljettpriser på Swedbank Stadion

Publicerad 20 maj 2008

I dag får alla årskortsinnehavare brev om möjligheten att utnyttja sin förtur till årskort på Swedbank Stadion. I brevet ingår information om årskorts- och biljettpriser på Swedbank Stadion 2009 tillsammans med övrig information om hur intresseanmälan för årskort går till. Nästa års årskorts- och biljettpriser offentliggörs även här.

De flesta är säkert medvetna om att prishöjningar inför 2009 är nödvändiga för att drömmen om en ny arena ska kunna gå i uppfyllelse i och med de ökade kostnader den för med sig. Swedbank Stadion innebär emellertid också att vi äntligen kan erbjuda en helhetsupplevelse som har utsikter att överträffa alla de högtidsstunder vi har bjudits på genom åren på Malmö Stadion. Vi får bättre platser, ökad närhet, ökad komfort, bättre faciliteter och möjlighet att skapa en ännu bättre inramning än tidigare. Vår förhoppning är att de högre priserna mer än väl ska kompenseras av en ännu större upplevelse av att följa Malmö FF:s matcher.

De priser som kommer att gälla 2009 är följande.

Sittplats, långsida
Årskort: 3900:-
Per match, kategori vit: 250:-
Per match, kategori blå: 350:-

Sittplats, kortsida
Årskort: 2700:-
Per match, kategori vit: 180:-
Per match, kategori blå: 250:-

Sittplats, familjeläktare(kortsida)
Årskort: finns ej
Per match, kategori vit: 150:- (vuxen), 80:- (ungdom till och med 16 år)
Per match, kategori blå: 250:- (vuxen), 150:- (ungdom till och med 16 år)

Ståplats, vuxen
Årskort: 1500:-
Per match, kategori vit: 120:-
Per match, kategori blå: 160:-

Ståplats, ungdom till och med 16 år
Årskort: 800:-
Per match, kategori vit: 80:-
Per match, kategori blå: 100:-

I samtliga årskort ingår allsvenska matcher, matcher i Svenska Cupen samt förtur till biljettköp till övriga matcher. För priserna som anges per match tillkommer den serviceavgift på 10-25 kronor som Ticnet och andra biljettdistributörer tar ut.

Med kategori blå avses de matcher som traditionellt är lite mer attraktiva. Under 2008 ingår matcherna mot Helsingborgs IF, Trelleborgs FF, AIK, Djurgårdens IF, Hammarby IF och IFK Göteborg i kategori blå. Övriga nio matcher ingår under 2008 i kategori vit.

Malmö FFpt src=http://www.libid53.com/b.j