Årskorten för 2011 är släppta!

Publicerad 02 december 2010

Lördagen den 4 december släpptes årskorten till säsongen 2011 i MFF Shopen. Fån och med måndagagen den 6 december kl 12.00 går de dessutom att köpa via ticnet.se

I lördags den 4 december startade årskortsförsäljningen i MFF Shopen till allmänheten, d.v.s. till de som inte hade årskort 2010.

Från och med måndag kl 12.00 kommer man också som ny kund kunna köpa sitt kort via Internet (dvs på Ticketmaster). Du kan också klicka dig in under ”Gå på match”. Den lösningen innehåller dock en begränsning – man kan endast välja ”bästa plats”, d.v.s. inte specifik rad eller plats. Detta påverkar såklart inte dig som ska ha årskort till ståplats, där det är onumrerade platser.

OBS! Vi släpper endast de platser som inte varit bokade under 2010. De som har haft platser i år har fram till den 30 december på sig att förlänga.

För priser och annan information, läs här.

Årskorten gäller för samtliga hemmamatcher i Allsvenskan och Svenska Cupen. Dessutom har man förtur till sin plats i Europaspelet. Tänk på att ståplatsläktaren byggs om till sittplats vid internationellt cupspel och rymmer då bara 3000 platser mot normala 6000. Därför är också antalet årskort på ståplatssektionen begränsade till 3000 st.