Årskort 2012 – information för dig som vill förnya ditt kort

Publicerad 01 november 2011

Precis som Sudic på bilden ovan vill vi tacka för stödet 2011. Det återstår en hemmamatch i Europa League, men Allsvenskan är över och det är dags att börja planera säsongen 2012. Här nedan hittar du all information du behöver för att förlänga ditt årskort. Nytt för i år är att du kan byta plats genom att fylla i ett formulär här på hemsidan, och att alla som förnyar sina kort får en års-DVD som ett extra tack för året som gått.

Års-DVD till dig som förnyar ditt årskort.
Som ett litet tack för säsongen som varit kommer vi att producera en års-DVD som du får tillsammans med ditt kort. Alla matcherna, alla målen. Med kommentarer av MFF-profiler.

Ditt namn på kortet
Årskorten är inte personliga. För att inte förvirra tog vi därför bort namnet från kortet. Efter vår undersökning där många kommenterade just detta väljer vi att åter sätta namn på varje kort. Men det är alltså fortfarande opersonligt vilket betyder att du kan låna ut det till någon annan om du själv skulle få något förhinder.

Enkelt att förnya via datorn
Precis som förra året kan du enkelt förnya ditt årskort via ditt ticnet-konto (Account Manager). Du följer bara länken som ligger på mff.se under ”årskort”. Det enda du behöver är ett kontokort som fungerar för betalning över Internet (OBS! Vi tar inte American Express och Diners pga deras höga avgifter).

Har du inte tillgång till dator kan du också ringa Ticnets Callcenter på 0771-70 70 70 och betala med kort över telefon.

Slutligen kan du också välja att gå in i MFF Shopen och betala där.

OBS! Betalar du ditt kort via Ticnet tillkommer en serviceavgift på 45 kr!

Du har chans att vinna ditt kort
Sista dag för betalning är 31 december. Förnyar du ditt årskort senast den 30 november kl 13.00, är du med i utlottningen om 10 årskort. Vinnarna presenteras under matchen mot AZ Alkmaar samma kväll. (Därefter kontaktar vi dig personligen också såklart).

Ökad service för dig som vill byta plats
Nytt för i år är att vi infört en telefonservice för dig som vill byta plats. Under perioden 3 november till den 1 december kan du fylla i ett formulär som ligger här på mff.se. Vi hanterar sedan önskemålen i turordning och ringer upp och stämmer av hur väl vi kan svara upp mot dina önskemål. När ditt byte är gjort kan du gå in på Ticnets Account Manager och betala ditt kort precis som vanligt.

För de av er som inte har tillgång till Internet eller som föredrar att komma hit för att göra bytet håller vi öppet i biljettluckorna den fredagen 2 december mellan kl 10.00 – 18.00 och lördagen den 3 december mellan kl 10.00 – 15.00.

VIKTIGT 1 Under tiden vi har telefonservice kan ni komma att upptäcka missade samtal från oss. Ring då INTE upp. Vi ringer igen.

VIKTIGT 2 Är ni många som ska byta kort tillsammans utser ni en person som fyller i formuläret. I rutan ”Övriga kommentarer” anger ni hur många sammanhängande platser det rör sig om, och om ni önskar att köpa till någon plats. Sen ser ni till att personen som fyllt i formuläret också har tillgång till alla era uppgifter.

VIKTIGT 3 Under november och december kan man alltså inte byta platser i MFF Shopen. Bara bekräfta befintliga platser.

Tider att hålla reda på
Den 8 december släpper vi upp platser som varit lediga 2011 till allmänheten så att de som vill ge bort ett årskort i julklapp ska kunna göra det.

Den 31 december är sista betalningsdag för den som vill behålla sin plats från 2011 (eller bekräfta sitt platsbyte).

Den 1 februari kommer de platser som var bokade 2011, men som inte har blivit bekräftade, att släppas till försäljning till allmänheten.

Den 11 januari kommer de årskortplatser som ej blivit bekräftade att släppas till allmänheten.

Vi vill minska svinnet
Efter problem med årskort som kommit bort i posten, har vi valt att först och främst lämna ut korten på Swedbank Stadion. Vi börjar lämna ut årskorten i samband med vår födelsedag, fredagen den 24 februari. (Den dagen ska vi för övrigt se till att fylla med aktiviteter så boka den direkt i din almanacka för 2012). Därefter kan man hämta sitt kort i MFF Shopen. Vi återkommer med mer information när det börjar närma sig. Vi återkommer då också hur vi löser det för dig som absolut inte kan komma förbi och hämta ditt kort.

Samma priser som 2011 
Det sker inga prisändringar, så byter du inte plats till annan priskategori är det alltså samma pris som förra året. Priserna ser du här.

Tack för allt stöd under 2011. Vi hoppas vi ses igen 2012!