Ännu förlust för B-laget

Publicerad 26 april 2004

Det blev ännu en förlust för B-laget. Det blev 2-1 till Elfsborg. Malmös mål gjordes av
Glenn Holgersson på straff.

IF Elfsborg B- Malmö FF B
2-1(0-0)

Mål:
1-0 50 min
1-1 80 min Glenn Holgersson
2-1 85 min

Gult kort:
Glenn Holgersson
Johan Nilsson Guiomar

Laget:
Joel Ringström –
Johan Nilsson Guiomar, Thommie Persson, Glenn Holgersson(80) –
Reginaldo Traves, Joakim Nilsson, Thomas Olsson(45), Samuel Barlay, Behrang Safari –
Darko Lukanovic, Andreas Yngvesson(45)

Avbytare:
Tobias Nilsson 45 min
Christopher Birgersson
Magnus Carlsson 80 min
Magnus Bönnemark 45 min
Viktor Bergstrand

Patrik Johansson:
”I de här matcherna är prestation viktigare än resultat. Tyvärr är jag inte nöjd med någotdera. Vi har inget eget spel utan korta anfall där vi inte håller i bollen. Elfsborg skapar mer än vad vi gör. Ambitionen fanns men inte kvalitén på spelet. Joel Ringström i målet gör en bra insats och bör lyftas fram.”