Anders Andersson åter i Malmö FF!

Publicerad 23 februari 2009

MFF har idag glädjen att hälsa Anders Andersson välkommen tillbaka i föreningen. Under de kommande två åren kommer han att vara projektledare för ett samarbete med Färs & Frosta Sparbank med fokus på ungdomsidrotten i Skåne.

MFF kommer erbjuda alla våra klubbar i Fotbollsnätverket besök av ett tränarpar samt Anders Andersson. Vi genomför ett träningspass och diskuterar hur vi kan hjälpa klubben att organisera sig.

Anders växte själv upp i Svenstorp och fick chansen i MFF som sommarproffs och därpå följde ett stycke himmelsblå historia.

– Jag har själv gått vägen från en liten klubb på landet till MFF och ut i Europa. Det här är ett roligt och inspirerande sätt att fortsätta i föreningen, samtidigt som jag kan ge något tillbaka, påpekar Anders Andersson.

– Vi stöttar idag 43 olika klubbar i vårt verksamhetsområde, från Lomma i väst till Simrishamn i öst. Det här projektet innebär att vi kan hjälpa klubbarna ännu bättre, både genom utbildning men också genom att ge dem förebilder, säger Maria Wallinius, Marknadschef Färs & Frosta Sparbank.

Projektet kommer inledningsvis gå över två år.