Agon och Dejan lämnar

Publicerad 27 oktober 2011

I dagarna blev det klart att två spelare lämnar Malmö FF. Dejan Garaca får inte förlängt kontrakt och Agon Mehmeti väljer att gå vidare mot nya utmaningar.

Per Ågren om Dejan
– Dejan har varit fyra år i klubben och haft en svår uppgift i att vara tredjevalet som målvakt. Men trots att han inte har fått spela så många matcher som han hoppats på så har han gjort ett fantastiskt jobb, varit lojal mot klubben och han är omtyckt av gruppen. Dejan behöver spela matcher för sin utveckling och det kan vi inte erbjuda i det korta perspektivet och därför önskar vi honom lycka till och hoppas att han tar de kliven han behöver för att bli en allsvensk målvakt för det har han potential att bli. Vi kommer att ha ögonen på honom framöver. 

Per Ågren om Agon
– Det känns som Agon är född in i klubben eftersom han varit med så länge. Också väldig lojal och omtyckt. En kille som är lättsam att ha och göra med och det är alltid nära till skratt. Agon ger väldigt mycket energi till gruppen. En spelare med potential att bli en skyttekung och som vi hoppades på att vi skulle få utveckla några år till. Men det har varit andra klubbar som också sett hans potential och som redan nu vill knyta honom till sig. Det får vi tyvärr acceptera och önska honom lycka till.