A-lagsdebuter för Edvardsson och Rapp

Publicerad 11 februari 2020 i Herr,Nyheter,Ungdom

Trots 1-3 mot Varbergs BoIS FC fanns det ljusglimtar efter förlustmatchen. P19-spelarna David Edvardsson och Johan Rapp kom båda in från bänken och avklarade därmed sina A-lagsdebuter.

David Edvardsson på väg in.

17-årige mittfältaren David Edvardsson från Grebbestad ersatte Erdal Rakip i den 58:e minuten.

– En dröm som går i uppfyllelse att spela med MFF:s A-lag. Det var roligt, men jag tyckte själv att jag gjorde lite misstag. Men det är sånt man lär sig av.

Han kom till MFF för ett och ett halvt år sedan och går i gymnasiet på en av MFF:s fotbollsakademier.

– Alla runt om mig sa att jag bara skulle göra min grej, slappna av och spela. Det var såklart nervöst men när man hade nuddat bollen släppte det. På en tiogradig skala sätter jag nog en femma, sexa på min egen insats.

Johan Rapp.

19-årige Johan Rapp kom in i den 84:e minuten istället för Rasmus Bengtsson.

– Det var skitkul att äntligen få debutera. Det var lite nervöst att springa in men jag tog några djupa andetag och bara körde.

Johan Rapp har Västra Ingelstad IS som moderklubb och kom till MFF som 13-åring. När han ersatte MFF-produkten Rasmus Bengtsson kom han in på sin naturliga position som mittback.

– Jag fick spela med Anel och vi hade inte så mycket att göra i slutet. Jag är förstås nöjd med att ha gjort debut, men det känns kasst att förlora. Det är en speciell och blandad känsla så här efteråt.

huvudpartners

officiella partners