3000 biljettpaket kvar till våra medlemmar

Publicerad 10 september 2015 i Nyheter

Med erfarenhet ifrån fjolårets Champions League valde vi att kopiera exakt samma upplägg inför årets gruppspel – den enda skillnaden är att intresset för Malmö FF är mycket större i år.

Förra året fick först våra årskortsinnehavare möjlighet att köpa samma platser* till våra hemmamatcher i Champions League som de hade i Allsvenskan.

Därefter fick våra medlemmar möjlighet till förtur till resterande biljettpaket.

Förra året hade vi dessutom ett allmänt släpp då det var biljettpaket över.

Vad är då den stora skillnaden i år?

Den stora skillnaden i år är att intresset för Malmö FF är större. Vi har betydligt fler årskortsinnehavare än 2014 och i år var det fler – närmre bestämt runt 3300 fler – årskortsinnehavare som valde att utnyttja sin möjlighet att köpa sitt biljettpaket till Champions League.

Förra året var det därför runt 6000 paket över efter att årskortsinnehavare fått möjlighet att köpa sina paket – i år är det runt 3000.

Förra året var det 4000 medlemmar som hade möjlighet till förtur till biljettpaketen till våra hemmamatcher i Champions League – i år har vi 7000 medlemmar.

* Årskortsinnehavare har, i den mån de går, fått samma platser som de har i Allsvenskan. Då UEFA och media behöver mer plats på läktaren kan det blivit så att vi fått flytta på årskortsinnehavare och då erbjudit dem en plats i närheten av den som de sitter på i Allsvenskan.

huvudpartners

officiella partners