1000 AIKare väntas till matchen – hur många blir vi totalt?

Publicerad 23 juli 2010

Vi har just passerat 10 000 sålda biljetter till matchen mot AIK och det säljs på bra. En stor del av dem är sålda till AIKare. De senaste rapporterna pekar på över tusen svart/gula och vi har idag utökat bortasektionen för första gången i år. Det kommer alltså att bli bra drag på arenan. När vi mötte AIK upp på Råsunda förra helgen var det 10 500 som såg matchen, men allt pekar på att vi blir fler på Swedbank Stadion. Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) lovar runt 20 grader och inte en gnutta regn – perfekt fotbollsväder med andra ord, såväl för spelare som publik.

Som vanligt ber vi alla att köpa biljett i så god tid som möjligt. Enklast gör ni det via ticnet.se och sedan skriva ut dem på skrivare därhemma, eller hämta ut dem hos valfritt ATG-ombud. Om du inte kan köpa över Internet öppnar biljettluckorna kl 12.00. Men vänta inte till sista stund – även när vi har samtliga biljettluckor öppna blir det långa köer om det kommer ett par tusen besökare den sista halvtimmen och då kan vi inte heller garantera att alla är inne till matchstart. Kanske läge för ett tidigt biljettköp och sedan en lunch med skön uppladdning på O’learys uteservering?

För publiken på övre etage i hörnorna kan det vara bra att veta att grindarna mot ståplats kommer vara stängda just efter denna matchen, så bered er på en lite längre kö i trapporna på vägen ut. Däremot kommer MFF Shopen att vara extra öppen efter matchen för er som vill köpa biljett till MFF-Fulham, tis 27 juli. Förköp är dessutom billigare till den här matchen!

Varmt välkomna till match igen på Stadion!