1-1 mot GIF Sundsvall

Publicerad 24 maj 2012

MFF fick nöja sig med ett poäng i våravlsutningen av Allsvenskan. Det blev 1-1 borta mot GIF Sundsvall efter att Alex Nilsson kvitterat Sundsvalls tidiga ledning en kvart in i andra halvlek.

Nykomlingarna tog ledningen på hemmaplan efter sexton minuters spel, i en första halvlek som var avgjort blek av MFF. Efter paus fick de himmelsblå igång spelet och hade en bra period, under vilken Alex Nilsson (som hoppade in efter halvtimmen, då Mathias Ranégie fick utgå) krutade in 1-1 och en vändning syntes på gång.

Men Sundsvall kom tillbaka och matchen höll sig jämn och fortsatt mållös in i fjärde övertidsminuten.

Jasmin Sudic spelade från start och gjorde 90 minuter centralt i en MFF-backlinje (Daniel Andersson ljumskskadad) som var till tre fjärdedelar nykomponerad.

Mer om matchen kommer senare här på hemsidan.