Om klubben

Återigen är Malmö FF svenska mästare. I år vann vi Allsvenskan för 20e gången och korades till Svenska mästare för 17e gången. (Under åren 1982-1990 spelades ett slutspel efter att Allsvenskan var avgjord. Allsvenska guldmedaljen gick till seriesegrarna, men SM-bucklan tillföll slutspelssegrarna).

Ända sedan starten 1910 har Malmö FF varit en av Sveriges ledande fotbollsklubbar, på många sätt. Vi bedriver verksamheten utifrån vår mission att vi ska "Utveckla starka individer för att skapa långsiktigt vinnande lag på och utanför planen!"

Malmö FF skall inom ramen för en elitsatsning bedriva fotbollsverksamhet i alla åldersgrupper. Hela vår verksamhet – och i alla dess beståndsdelar – skall bedrivas så att den positivt utvecklar människor fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt både som individer och i gruppsammanhang, på och utanför planen.

I våra stadgar står det att vår verksamhet skall:
- aktivt medverka till att människor oavsett kön, etnicitet, religion, nationalitet och fysiska förutsättningar ges samma möjligheter att vara medlemmar eller på annat sätt verka för Föreningens bästa
- erbjuda upplevelser och skapa kontakt mellan människor från olika samhällsgrupper
- erbjuda medlemmarna, anställda, supportrar, samarbetspartners och andra intressegrupper i Föreningens närhet bästa möjligheter att verka i och ta ansvar för sina roller
- erbjuda medlemmarna, anställda, supportrar, samarbetspartners och andra intressegrupper i Föreningens närhet en kamratlig och trygg social gemenskap
- ständigt utvärderas, utvecklas och förbättras till form och innehåll

Representationslagen skall alltid ha som mål att vinna.

I de yngre åldersgrupperna står den individuella utvecklingen och glädjen till fotbollen i centrum med målsättning att fostra nya potentiella A-lagsspelare.

Malmö FF är alltså inte, och ska inte vara, enbart en fotbollsklubb. Vi ska också vara en positiv kraft i samhället. I vår verksamhet ingår att skapa konstruktiva aktiviteter för barn och ungdomar så att all deras energi och kreativitet kan användas till något positivt och motverka att de hamnar i negativa och destruktiva beteenden. Målet är att sprida och underhålla positiva värderingar, motverka våld och rasism, minska användningen av droger och öka integrationen mellan olika grupper i samhället.

Biljettbarometer

MFF - Hammarby IF

20/4 klockan 19.00

Sålda biljetter just nu 17652 
Publiksiffran mot Bajen 2009: 12187 

MFF - Hammarby IF

Facebook

Twitter

Sommarakademin 2015

Nätmagasin

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Stöd MFFs ungdomar