Publikinformation inför MFF – Häcken

Publicerad 16 maj 2023 i Nyheter

Välkommen till toppmötet mot BK Häcken! Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Eleda Stadion.

Malmö FF – BK Häcken
Söndag 21 maj 15:00
Eleda Stadion

BILJETTER

Matchen är i princip slutsåld. Ett fåtal biljetter kan finnas till försäljning på mff.ebiljett.nu. Om du behöver hjälp med din biljett eller ditt årskort har biljettluckorna vid ingång 51 öppet innan matchen.

INSLÄPP

Insläppet till ståplats (A&B) öppnar 13:00 och sittplats 13:30. Se till att komma i god tid för att inte riskera att missa något av matchen. På bilden nedan ser du förväntad köbildning.

MAT OCH DRYCK

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 12:00 och håller öppet fram till 19:00 för dig som vill stanna kvar efter matchen. Läs mer om Erics.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 12:00. Läs mer om Hörnan här.

Förfest med MFF Support från 13:00 på Ståplatstorget. DJ för dagen är Daniel Claps. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan.

BESÖK MFF SHOPEN

MFF Shopen håller öppet innan och efter match. Välkommen in!

Dela ditt årskort

Eleda Stadion väntas bli helt utsåld till söndagens match. Om du som årskortsinnehavare inte har möjlighet att gå kan du dela ditt årskort till en vän och se till att stödet på plats, trots din frånvaro, blir så stort som möjligt. Läs hur du gör under punkten ”Skicka vidare din årskortsplats”.

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

VANLIGA FRÅGOR

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners