Tack för din tid i MFF, Eric Larsson!

Publicerad 16 augusti 2022 i Herr,Nyheter

Malmö FF har accepterat ett bud på Eric Larsson, som lämnar föreningen för spel i OFI Kreta.

Den 31-årige försvararen anslöt till Malmö FF inför säsongen 2018. Han gjorde sig snabbt känd som en energisk och hårt arbetande högerback. Men också som en varm person med ett stort engagemang vid sidan av planen, bland annat i kampanjer för mäns hälsa.

Eric Larsson gjorde över 200 matcher i den himmelsblå tröjan, var med och förde laget till tre europeiska gruppspel och vann två SM-guld och en cuptitel. Under sina fyra och ett halvt år i MFF noterades han dessutom för 9 mål och 29 målgivande passningar.

Tack för din tid och lycka till framöver, Eric!

Daniel Andersson, sportdirektör:

– Eric har varit lagspelaren personifierad och alltid satt laget i första rummet. På planen har han bidragit till flera stora framgångar, både nationellt och internationellt. Ibland har han varit utanför, ibland spelat på ovana positioner, men oavsett har han alltid gjort jobbet.

– Han har uttryckt en önskan om att detta är något han verkligen vill göra. Med tanke på att han alltid ställt upp för klubben kände vi att vi ville tillgodose hans önskemål och har accepterat ett bud från OFI Kreta.

LÄS MER

Eric Larssons avskedshälsning till supportrarna »

Eric Larsson efter 200 matcher: ”Väldigt stolt” »

huvudpartners

officiella partners