Eric Larsson: ”Det är en kärlek ingen kan förstå”

Publicerad 16 augusti 2022 i Herr,Nyheter

När jag var liten, min far han sa, att om du kämpar hårt kan du ta dig långt. Att det skulle ta mig till Champions League, Europa League, dubbla SM-guld, cup-guld och över 200 matcher för Skandinaviens mäktigaste klubb hade jag ingen aning om då.

Sedan dag ett har jag älskat att spela för klubben som står som en för alla, som segra skall men aldrig falla. Den energi och kärlek hela malmöfamiljen har givit mig, ni ska veta att jag är evigt tacksam och jag önskar jag kunde förklara.

Men.

Det är en kärlek ingen kan förstå. Att gå på stan och få en vinkning eller att stå och hoppa framför ståplats efter ännu en trepoängare. Jag önskar alla i världen fick uppleva det.

När jag blickar på min tid i Malmö är det glädje som jag ser. Varje år har jag fått vara med om att skriva ny historia för den blåa lagmaskinen. Att starta på Stamford bridge med ett enormt ljusblått bortafölje, göra mål (drömmål ja tack) i guldmatchen 2020 framför (den då tyvärr tomma) ståplats eller bli omkramad av tusentals inspringande supportrar i guldfirandet 2021. Det är ett fåtal av alla oförglömliga minnen jag tar med mig i ryggsäcken.

Mina lagkamrater genom åren och klubben Malmö FF, tack för allt. Får jag någon gång ett barn ska jag se till att han eller hon kommer förstå.

/ Kärlek från er nummer två, som ni från ovan blickar ner på ⭐️ ⭐️ 💙 🎈

huvudpartners

officiella partners