Publikinformation inför Skånederbyt

Publicerad 26 juni 2022 i Herr,Nyheter

Det är dags för Skånederby! Här är det du behöver veta inför ditt besök på Eleda Stadion.

Malmö FF – Helsingborgs IF
Måndag 27 juni 19:00
Eleda Stadion

Biljetter

Matchen är just nu slutsåld men enstaka biljetter kan bli tillgängliga på mff.ebiljett.nu. Biljettluckorna vid ingång 51 är öppna från 17:30 på matchdagen för dig som behöver hjälp med din biljett.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Supportertorget (ingångarna A & B) öppnar klockan 17:00. Här är det förfest med MFF Support och dj för dagen är Daniel Granberg.

Ståplatssektionen är slutsåld och vi vill säkerställa att alla som har biljett dit kommer in på läktaren. Därför kommer Supportertorget tyvärr inte vara tillgängligt för dig som har biljett till andra sektioner. Du som har plats på långsidorna kommer att kunna ladda upp i hörnbarerna på respektive sida av Supportertorget.

Insläppet till övriga sektioner öppnar 17:30. Det kommer att vara många åskådare på plats så kom i god tid om du inte vill riskera att missa något av matchen!

ÖPPETTIDER I MFF SHOPEN

MFF Shopen på Eleda Stadion håller öppet innan, under och efter matchen. Du kan gå in både genom den vanliga entrén bredvid Erics Bar & Restaurang och genom den nya entrén till vänster om ingång A.

Förlängda öppettider på Erics

Nu håller Erics öppet tre timmar innan avspark och stänger två timmar efter matchens slut! Läs mer här.

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

AVSPÄRRAT BAKOM BORTASEKTIONEN

Det kommer att vara avspärrat bakom bortasektionen på södra sidan av Eleda Stadion. Vi rekommenderar att du väljer en annan väg till din sektion. Du som har biljett till F/H kan använda ingång 35.

VANLIGA FRÅGOR

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners