Publikinformation inför avgörandet

Publicerad 26 juli 2022 i Herr,Nyheter

Imorgon möter vi Zalgiris Vilnius i returmötet av Champions League-kvalet. Här finns bra information att veta ifall du ska stötta laget på plats. 

Malmö FF – Zalgiris Vilnius
Onsdag 27 juli kl. 19:00
Eleda Stadion

Vänligen notera att du som årskortsinnehavare behöver visa upp aktuell matchbiljett i samband med insläpp. Årskort gäller inte som biljett.

Biljetter

Det finns fortfarande biljetter kvar inför avgörandet imorgon. Ditt stöd kommer att behövas för att hjälpa oss att vända på underläget.

Biljettluckorna vid ingång 51 kommer vara öppna från 17.30 ifall du ska köpa eller behöver hjälp med din biljett på matchdagen.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Klockan 17:00 öppnar Supportertorget vid ingångarna A och B. Här är det förfest med MFF Support och DJ för dagen är Johan Olsén.  

Supportertorget är inte tillgängligt om du har biljett till andra sektioner. Har du köpt biljett på långsidorna kommer hörnbarerna vara öppna på respektive sida av Supportertorget.

Insläppet till övriga sektioner öppnar 17:30. Det förväntas att vara många på plats imorgon, så kom i god tid för att inte missa avsparken.

Förfest med MFF Support

På supportertorget kan du som har biljett på ståplats komma och förfesta med MFF Support från klockan 17:00. Johan Olsén står för musiken och spelar gubb, kill-, tjej- och tantrock, en blandning av gammalt, jättegammalt och inte helt nytt.

MFF SHOPEN

MFF Shopen på Eleda Stadion är öppen innan, under och efter slutsignalen. Ingångar hittar du vid MFF Shopens entré bredvid Erics bar och restaurang eller genom entrén vänster om ingång A. 

ÖPPETTIDER HOS ERICS

Erics bar och restaurang kommer vara öppen tre timmar innan match och fortsätter vara öppen två timmar efter slutsignal. Läs mer här

VANLIGA FRÅGOR

Svar på vanliga frågor gällande matchdagar kan du läsa här. 

huvudpartners

officiella partners