Publikinfo inför play-off till Europa League

Publicerad 17 augusti 2022 i Herr,Nyheter

Dags för första matchen i dubbelmötet mot Sivasspor. Här är det du behöver veta inför ditt besök!

Malmö FF – Sivasspor
Torsdag 18 augusti 19:00
Eleda Stadion

BILJETTER

Det finns biljetter till försäljning, både online och på plats. Biljettluckorna vid ingång 51 öppnar på matchdagen klockan 17:30 och här kan du också få hjälp med din biljett. Tänk på att du som är årskortsinnehavare måste ha med dig din lösbiljett till matchen.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Klockan 17:00 öppnar Supportertorget via ingångarna A och B.

Supportertorget är inte tillgängligt om du har biljett till andra sektioner. Har du köpt biljett på långsidorna kommer hörnbarerna vara öppna på respektive sida av Supportertorget.

Insläppet till övriga sektioner öppnar 17:30.

ENDAST MFF-SUPPORTRAR PÅ HEMMASEKTIONERNA

Vi nekar inträde till hemmasektionerna till alla som genom halsdukar och klädsel kan identifieras som bortasupportrar. För att köpa biljetter till bortasektionen, kontakta Sivasspor.

Please note that the home sections are reserved for supporters of Malmö FF. We refuse entry to anyone who can be identified as an away supporter through scarves or other clothing. To buy tickets for the away section, please contact Sivasspor.

FLAGGOR OCH BANDEROLLER

Flaggor och banderoller som går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som stötande mot personer eller organisationer, är inte tillåtna att ta med in. Förutom den regionala och nationella flaggan som kan kopplas till hemmalaget, är det heller inte tillåtet att medta övriga regionala eller nationella flaggor på hemmasektionerna.

AVSPÄRRAT BAKOM BORTASEKTIONEN

Det kommer att vara avspärrat bakom bortasektionen på södra sidan av Eleda Stadion. Vi rekommenderar att du väljer en annan väg till din sektion. Du som har biljett till F/H kan använda ingång 35.

FÖRFEST MED MFF SUPPORT

På Supportertorget kan du som har biljett på ståplats komma och förfesta med MFF Support från klockan 17:00. DJ för kvällen är Susanne Lundberg.

MFF SHOPEN

MFF Shopen på Eleda Stadion är öppen innan, under och efter slutsignalen. Ingångar hittar du vid MFF Shopens entré bredvid Erics bar och restaurang eller genom entrén vänster om ingång A.

ÖPPETTIDER HOS ERICS

Erics bar och restaurang kommer vara öppen tre timmar innan match och fortsätter vara öppen två timmar efter slutsignal. Läs mer här.

Hörnan har tyvärr inte öppet den här matchen.

VANLIGA FRÅGOR

Svar på vanliga frågor gällande matchdagar kan du läsa här.

huvudpartners

officiella partners