Julkalendern: Lucka 1–3

Publicerad 01 december 2023 i Nyheter

Nu öppnar vi dem första luckorna i årets julkalender. Fram till 24 december kommer du ha möjlighet att buda hem unika MFF-produkter och upplevelser på Tradera. Pengarna som samlas in går oavkortat till Malmö FF Foundations arbete för psykisk och fysisk hälsa för våra barn och unga.

Läs om hur du budar hem dina favoriter här.

Kom så nära laget det bara går. Häng med bakom kulisserna under en matchdag med Malmö FF:s damlag. Du får träffa spelarna, vara med på matchgenomgången, innan dagen avslutas med middag. Matchdag och tid bestäms av vinnaren tillsammans med Malmö FF och gäller för ett barn med en medföljande vuxen. Lägg ett bud här.

En julhälsning från våra ytterbackar Anton Tinnerholm och Agnes Mårtensson. Två matchtröjor från Anton, varav hemmatröjan är matchanvänd under säsongen, samt Agnes matchanvända bortatröja. Antons tröjor är båda i herrstorlek M, Agnes tröja är i storlek M, dammodell. Alla tröjor är signerade. Lägg ett bud här.

Derek Cornelius blev snabbt en publikfavorit sitt första år i MFF-tröjan. I lucka tre har du chans att buda hem Dereks matchanvända tröja från säsongen 2023. Tröjan är signerad och i storlek XL. Lägg ett bud här.

Vill du inte delta i julkalendern men ändå vara med och göra skillnad kan du kan enkelt swisha ditt bidrag via QR-koden ovan. Allting hjälper. Stort eller smått. Du kan också skicka ett bidrag till kontonummer: 8214-9,904 735 980-8.

Läs om hur du budar hem dina favoriter här.

MALMÖ FF FOUNDATION

Malmö FF Foundation vill stå upp mot orättvisor. Hjälpa till där det behövs och bidra med styrka och mod att skapa förändring. Samtliga pengar som samlas in genom årets julkalender går oavkortat till arbetet för:

​– Psykisk hälsa kopplat till bättre beteende och näthat.​

​– Sport och fysisk hälsa för alla.

Läs mer om MFF Foundation här.

huvudpartners

officiella partners