MFF:s julkalender är tillbaka

Publicerad 30 november 2023 i Nyheter

Malmö FF:s julkalender är tillbaka. Från den 1 december fram till julafton kan du buda hem unika MFF-produkter på Tradera. Pengarna som samlas in går oavkortat till Malmö FF Foundations arbete för psykisk och fysisk hälsa för våra barn och unga. Håll utkik här på mff.se och i våra sociala medier.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Matchanvända tröjor, skor, biljetter och unika upplevelser gömmer sig i årets julkalender. Nu har du chansen att buda hem sällsynta MFF-prylar samtidigt som du stödjer Malmö FF Foundations arbete för psykisk och fysisk hälsa för våra barn och unga. Tillsammans ser vi till att göra årets auktion till den mest inkomstbringande någonsin!

Från och med den 1 december kommer Malmö FF att lägga ut auktioner på Tradera. Den 1 december har vi första lucköppningen på våra sociala medier och här på mff.se. Från det att en lucka öppnats och innehållet visats går det att buda på luckan i sju dagar. Auktionerna genomförs på Tradera där den som lägger det högsta budet vinner auktionen och innehållet i luckan. Tänk på att ett lagt bud är bindande och enligt traderas regelverk inte går att dra tillbaka.

MALMÖ FF FOUNDATION

Malmö FF Foundation vill stå upp mot orättvisor. Hjälpa till där det behövs och bidra med styrka och mod att skapa förändring. Samtliga pengar som samlas in genom årets julkalender går oavkortat till arbetet för:

​– Psykisk hälsa kopplat till bättre beteende och näthat.​

​– Sport och fysisk hälsa för alla.

Läs mer om MFF Foundation här.

huvudpartners

officiella partners