Biljetter till bortamatchen mot Bnei Yehuda Tel Aviv FC

Publicerad 14 augusti 2019 i Nyheter

Vi är vidare till play-off i kvalet till UEFA Europa League! Nu ställs vi mot Bnei Yehuda Tel Aviv FC från Israel. Vi börjar på hemmaplan torsdagen den 22 augusti 19:00 och avslutar borta en vecka senare, den 29 augusti. Nedan följer information om biljetter till bortamatchen.

köp voucher

Speldatum

Bortamatchen spelas torsdagen den 29 augusti 19:00 (20:00 lokal tid) på Hamoshava Stadium i Petah Tikva, drygt två mil öster om Tel Aviv.

Biljetter

Vi har tillgång till 500 biljetter i Israel för MFF-supportrar. Malmö FF:s bedömning är att biljetterna kommer att räcka till alla MFF:are som vill se matchen, oavsett destination.

Därför har vi fattat beslut om att inte använda det tillfälliga lojalitetsprogrammet, som vi använt vid biljettsläpp till de två tidigare bortamatcherna i kvalet till UEFA Europa League, med förtur för medlemmar och/eller årskortsinnehavare. Istället har vi valt att prioritera att alla som vill se matchen på plats i så god tid som möjligt ska kunna köpa biljetter gemensamt och boka resor samt boende.

Samtliga biljetter till bortamatchen släpps till försäljning på Ticketmaster fredagen den 16 augusti klockan 8:00. Precis som vid tidigare kvalmatcher köper man en voucher online som allra senast kan bytas mot biljett hos MFF:s personal utanför matcharenan på matchdagen. Köpt voucher hämtas ut i MFF Shopen eller hos Ticketmaster-ombud. Av tekniska skäl går det inte att använda vouchers som skrivits ut på egen hand.

För de som köper en voucher kommer poäng tillgodoräknas i vårt kommande lojalitetsprogram.

köp voucher

Det kommande lojalitetsprogrammet

Då det vid vissa tidigare matcher, till exempel bortamatchen mot Chelsea FC, har funnits för få biljetter för att räcka till alla har vi för avsikt att lansera ett lojalitetsprogram som ger förtur till medlemmar och årskortsinnehavare. Systemet är ännu inte redo att fullt ut tas i bruk och vi kommer därför nyttja samma lojalitetssystem som vid tidigare kvalmatcher till UEFA Europa League under ett eventuellt gruppspel.

huvudpartners

officiella partners