Biljetter till bortamatchen mot Vidi FC

Publicerad 03 augusti 2018 i Nyheter

Malmö FF har tilldelats 500 platser på Pancho Stadium. Biljetterna kommer att släppas med förtursmöjlighet till årskortsinnehavare och medlemmar.

Vidi FC – Malmö FF
Tisdag 14 augusti 20:00
Pancho Stadium, Felcsút
Champions League-kval omgång 3, match 2

Trots arenans låga kapacitet på 3816 platser har vi efter dialog med Vidi FC säkrat 500 platser till MFF-supportrar, vilket är nästan tre gånger så många än vad som krävs enligt UEFA:s regler (5 %).

Vi hoppas att detta i så stor utsträckning som möjligt ska tillgodose den efterfrågan på biljetter som finns hos MFF-supportrar och ge oss ett starkt stöd i den avgörande matchen!

Så köper du biljett
Biljettvouchers kommer att släppas med förtursmöjlighet till årskortsinnehavare och medlemmar direkt efter tisdagens hemmamatch mot Vidi FC. Biljettluckorna vid ingång 51 håller öppet så länge det behövs. Ta med medlemskort/årskort!

De biljetter som kvarstår säljs till allmänheten mellan klockan 10:00–18:00 i MFF Shopen på onsdag och torsdag.

Vouchern växlas mot matchbiljett i samband med insläppet på arenan innan matchen.

Personliga biljetter
På grund av det ungerska regelverket är biljetterna personliga. Vid köpet måste du uppge namn, födelseort (enligt det som står i ditt pass) och födelsedatum. Det går bra att köpa biljett till någon du känner om du kan uppge personuppgifterna och vid förtursköp styrka personens medlemskap/årskortsinnehav.

Priser
Vuxen: 210 kronor
Barn (t.o.m. 14 år): 140 kronor

I biljettpriset ingår bussresa tur och retur mellan centrala Budapest och arenan i Felcsút.

Bussresa
Vi återkommer med information om samlingsplats och avresetider för bussarna som tar MFF-supportrar till och från arenan. Det går bra att ta sig till arenan på egen hand om man så önskar.

Vid frågor
Kontakta biljett@mff.se

huvudpartners

officiella partners